JE VERDRIET IS, MAAR DE TIJDELIJK-MACHTIGE GOD HEEFT NOG STEEDS DE CONTROLE OVER HET LEVEN

36,00 €

37,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

LEREN OM DE RUST TE BEWAREN IN MOEILIJKE TIJDEN - HET AANVAARDEN VAN DE UITDAGINGEN VAN HET LEVEN MET ONWRIKBAAR VERTROUWEN EN GELOOF IN DE ALMACHTIGE

Psalm 46 King James Version (KJV)46 God is onze toevlucht en kracht, een zeer aanwezige hulp in moeilijkheden.2 Daarom zullen wij niet vrezen, hoewel de aarde wordt weggehaald en de bergen in het midden van de zee worden gedragen.3 Alhoewel het water ervan brult en verontrust is, al schudden de bergen met de zwelling ervan.

4 Er is een rivier, waarvan de stromen de stad van God, de heilige plaats van de tabernakels van de Allerhoogste, zullen verblijden.5 God is in het midden van haar; zij zal niet ontroerd worden: God zal haar helpen, en dat recht is vroeg.6 De heidenen waren woedend, de koninkrijken werden bewogen; hij sprak zijn stem, de aarde smolt.7 De Heer der heerscharen is met ons; de God van Jakob is onze toevlucht.

8 Kom, zie de werken des Heren, wat een troosteloosheid heeft Hij op de aarde gemaakt.9 Hij maakt oorlogen om te stoppen tot het einde van de aarde; hij breekt de boog en snijdt de speer in het vuur; hij verbrandt de wagen in het vuur.10 Wees stil en weet dat ik God ben: Ik zal verheven worden onder de heidenen, ik zal verheven worden op de aarde.11 De Heere der heidenen is met ons; de God van Jakob is onze toevlucht.

Psalm 23 "De Heer is mijn herder".

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit