JE BENT WONDERBAARLIJK GEMAAKT EN GESCHAPEN NAAR HET BEELD VAN DE ALMACHTIGE GOD

25,55 €

26,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

HET IS VAN HET GROOTSTE BELANG OM TE BESEFFEN WIE U HEEFT GECREËERD & VOOR WELK DOEL U DAN ZULT BEGRIJPEN HOE BIJZONDER U BENT

Het leven is inderdaad zwaar.

Het is een mengeling van zon en regen, tranendruppels en gelach, plezier en pijn.

Vergeet niet dat er nooit een wolk is geweest waar de zon niet doorheen kan schijnen" - "God geeft ons 's nachts dromen, zodat we ze overdag kunnen verwezenlijken.

Ik ken je, je bent geweldig, je bent sterk en je zult in staat zijn om de dingen beter te maken" - "Lach in je vrije tijd".

Lach als je pijn hebt.

Glimlach als de problemen als de regen gieten.

Glimlach als iemand je gevoelens kwetst, want je weet dat een glimlach altijd begint met de genezing" - "Het leven is te kort voor ons om stil te staan bij verdriet.

Wees vrolijk en leef het leven ten volle." - "Je zult nooit een regenboog vinden als je naar beneden kijkt." - "Wees blijmoedig.

De toekomst is net zo mooi als je geloof.

Tel je leeftijd bij vrienden, niet bij jaren.

Tel je leven door glimlachen, niet door tranen.

"Als meer van ons voedsel en gejuich en gezang zouden waarderen boven het opgepotte goud, zou het een vrolijkere wereld zijn.

"Wat er ook gebeurt, niemand kan je de dansen afnemen die je al hebt gehad." -Er is niets ter wereld dat constanter is dan veranderingen! Vergeet het niet als er een zwarte streep in je leven verschijnt.-"Goede mensen zijn goed omdat ze door te falen tot wijsheid zijn gekomen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit