DANKBAAR ZIJN IN ALLES IS NIET ALLEEN GOED, MAAR HET TOONT OOK MANIEREN

25,55 €

26,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

LAAT ONS IN ALLES WAT WE IN HET LEVEN VOORZIEN ZIJN DOOR DE ALMACHTIGE, ONZE OUDERS, VRIENDEN & LAND EN BURGERS BEDANKEN

...-WIE 'DANK JOU' MEER IS dan JUST GOEDE MANNERS - Volgens positieve psychologen zijn de woorden 'dank u' niet langer alleen maar goede manieren, ze zijn ook gunstig voor het zelf.- Om de bekendste voorbeelden te nemen, hebben studies gesuggereerd dat dankbaar zijn het welzijn, de fysieke gezondheid kan verbeteren, sociale relaties kan versterken, positieve emotionele toestanden kan produceren en ons kan helpen om met stressvolle tijden in ons leven om te gaan.-Maar we zeggen ook dankbaarheid omdat we willen dat de ander weet dat we waarderen wat hij of zij voor ons heeft gedaan en hem of haar misschien aanmoedigen om ons in de toekomst weer te helpen.- Het is dit aspect van dankbaarheid dat Adam M.

Grant en Francesco Gino onderzoeken in een reeks nieuwe studies die onlangs zijn gepubliceerd in het Journal of Personality and Social Psychology (Grant & Gino, 2010).- Ze wilden zien welk effect dankbaarheid heeft op de persoon die wordt bedankt.

Is het motiverend en zo ja, is het gewoon door mensen zich goed te laten voelen, of is het meer dan dat? -HOW GRATITUDE WERKT - Het idee dat het zeggen van dank u mensen meer kans geeft om te helpen in de toekomst is niet verrassend, hoewel de 100% toename interessant is, maar waar de onderzoekers in geïnteresseerd waren was de reden waarom dit gebeurt.-Ik wil u bedanken.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit