HET BEWIJS VAN DE DUBBELE AFTOPPING VAN CHEMISCHE CLUSTERS

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

KLANTEN

Het boek demonstreert de kracht van skeletnummers om de classificatie van clusters van de belangrijkste groepselementen en overgangsmetalen naar clans en families mogelijk te maken.

De skeletgetallen worden gebruikt om een chemische formule te ontleden tot een geheel getal, waaruit de reeksformule S=4n+q en de categorisatieparameter K*= Cy+Dz gemakkelijk zijn af te leiden.

Beide formules kunnen worden toegepast op elke clusterformule om de clustervalentie-elektronen te berekenen.Dit boek geeft meer dan 60 uitgewerkte clustervoorbeelden en de meeste daarvan worden uitgelegd.

Het bereik van de clusters omvat, metaalcarbonylen, boranen, metalloboranen, carboranen, gouden clusters, zintuiglijke ionen, matryoshka-clusters en reuzenclusters.

Het boek laat ook zien dat de skeletnummers en de valentie-elektronen van de hoofdgroep en de overgangsmetaalelementen met elkaar verweven zijn.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit