Betrouwbaarheid van de reistijd Gebaseerd op de ervaring van DART-passagiers

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Dar es Salaam Rapid Transit

Dit boekrapport presenteert de bevindingen van een onderzoek naar de reistijdbetrouwbaarheid langs de Dar es Salaam BRT-corridor.

Het doel was om de reistijdbetrouwbaarheid te beoordelen op basis van het standpunt van 90 DART-passagiers en om DART-operators en anderen te raadplegen over de juiste planning van de voertuigactiviteiten, de klantenservice en de dienstverlening aan de klant en over een structurele verbetering in de toekomst.

Het maakte gebruik van documentaire review om secundaire informatie te verzamelen met betrekking tot BRT-systemen en DART-operaties, en van een enquêtevragenlijst om primaire gegevens te verzamelen.

De resultaten van de analyse van de primaire gegevens laten zien dat de vraag naar vervoer op zaterdag en zondag laag is en op maandag en vrijdag hoog.

De gemiddelde reistijd voor elke onderzochte route zoals waargenomen door de DART-passagiers die bij dit onderzoek betrokken zijn, varieert van een lagere reistijd tot een hogere reistijd.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit