Decentralisatiehervorming in het secundair onderwijs in Tanzania

71,15 €

74,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Publieke inspraak, praktijk, impact

Publieke inspraak is een groot beleids-, theoretisch en praktisch vraagstuk in het decentrale kader.

Gedecentraliseerde regelingen maken meer inspraak van de gemeenschap mogelijk en daarom wordt de stem van de mensen eerder gehoord bij collectieve beslissingen.

Dit wil zeggen dat het decentrale bestuurskader de mogelijkheid biedt om zowel van onderaf als van bovenaf meer druk uit te oefenen op de prestaties van de overheid.

Ondanks de beweringen over het bestuursmechanisme in het gedecentraliseerde kader lijkt het gedecentraliseerde bestuur van het voortgezet onderwijs in Tanzania echter niet te leiden tot de resultaten van de uitvoering ervan.

Het boek informeert de academische gemeenschap, ontwikkelingswerkers, politici, politieke wetenschappers, niet-gouvernementele organisaties, beleidsmakers en besluitvormers over de noodzaak om publieke betrokkenheid bij de besluitvorming te waarderen voor een succesvolle decentralisatiehervorming.

In feite is dit boek een van de weinige werken over decentralisatie per evolutie van de 21e eeuw die een meer dan professioneel publiek vraagt.

Dit boek is vertaald met Kunstmatige Intelligentie.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 7 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 3,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit