De praktijk van Dowry Payment in Tanzania

34,10 €

35,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Dowry betaling: Houding, Impact

Elke samenleving heeft rituelen en wetten die een geldig huwelijk definiëren.

Huwelijk in de meeste delen van de wereld had of nog steeds bijbehorende betaling gedaan door de ene kant aan andere bekend als bruidsschat.

Het huwelijk is nog steeds een publieke zaak en neemt een belangrijke plaats in in de dagelijkse sociale zaken voor de meeste Afrikaanse samenlevingen.

Het betalen van bruidsschat is zo oud als de mens, het is een traditioneel en ritueel om een bruidsschat te betalen ten tijde van het huwelijk.

Eeuwenlang, in Afrikaanse samenlevingen, hielp het betalen van de bruidsschat om het partnerschap te stabiliseren, de twee families samen te voegen en het traditionele bewijs van het huwelijk te leveren.

De laatste tijd heeft de praktijk van het betalen van bruidsschatten veel discussie en kritiek losgemaakt bij feministen, vrouwenrechtenactivisten en politici die het veroordelen omdat het een verouderde traditie is die genderongelijkheid en mannelijke dominantie in de hand werkt.

Dit boek is een van de weinige werken over de bruidsschatpraktijk van de 21e eeuw.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit