Innovatieve leerplanhervormingen

Nouveau

37,90 €

39,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

In de richting van Professionalisering van de Pre-Service Lerarenopleiding

De lerarenopleiding heeft wereldwijd verschillende fronten betreden met verschillende hervormingen tussen de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw.

De onvolkomenheden in de aanpak van de leerkrachten van de leerlingen bij de voorbereiding van de leerkrachten zijn in verschillende weken en latere maanden van de schoolgebondenheid en de examens hervormd.

De diploma's van leerkrachten zijn in het midden van de jaren negentig niet goed afgestemd op de praktijk van de meeste leerkrachten in de klas.

De patches van beginnende leerkrachten in de pedagogische praktijk en de inhoud van de vakken hebben het mondiale debat over de noodzaak van evenwichtige competenties van leerkrachten op het gebied van PCK (Pedagogisch, Inhoudelijke Kennis) uitgelokt.

De hervormingen die daarop volgden waren vrij kort met verschuivingen van pedagogisch georiënteerde lerarenopleidingen (kleine vakinhoud), evenwicht tussen pedagogische en vakinhoudelijke programma's en een lange periode van voltijdse lerarenopleidingen van ongeveer 2 tot 4 jaar voor diploma's en eerste graadopleidingen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit