Bevolking Toegankelijkheidsindex

34,10 €

35,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

voor Tanzania Wegen

Dit boek gaat over een AI-studie die werd uitgevoerd met als hoofddoel een transportnetwerk te identificeren dat zowel Districtswegen als Nationale Wegen omvat en dat de reistijd toont bij de toegang tot de wegen en de bevolking die door elke weg worden bediend als een stroomgebied, afhankelijk van de helling van het land, waarbij de loopsnelheid voor een menselijk gedrag wordt verondersteld, met een veronderstelling dat alle wegen in goede staat zijn.

De Rurale Bereikbaarheidsindex (RAI), die gekoppeld is aan de AI, meet het aantal plattelandsbewoners dat binnen twee kilometer van een weg in het hele jaargetijde woont.

De AI in dit artikel gaat verder dan de RAI door een schatting te maken van het deel van de bevolking dat toegang heeft tot de wegen, afhankelijk van zowel de spreiding van de bevolking als de ruimtelijke relatie met de bijbehorende wegennetten, waarbij beide elementen met behulp van GIS-technieken grafisch worden uitgezet om de effecten te meten en te kwantificeren.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit