Factoren die de vruchtbaarheid van de vroege jeugd in Yakoma verklaren

36,00 €

37,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

In de provincie Noord-Ubangi

Het doel van deze studie in Yakoma Territory was bij te dragen aan het verbeteren van de kennis over de factoren die de vruchtbaarheid van adolescenten verklaren.

Volgens de studies die in Yakoma zijn uitgevoerd, is het vruchtbaarheidsniveau van adolescente meisjes (10-19 jaar) de afgelopen 15 jaar relatief hoog geweest, met een percentage dat in de meest recente periode bijna 187‰ bedraagt, ondanks de toenemende trends in de schoolinschrijvingen van meisjes en de verstedelijking in de afgelopen decennia.

Het is gebleken dat, ondanks het feit dat er voor de Yakoma-vrouwen van de huidige generaties veel mogelijkheden voor moderniteit bestaan, de precaire levensomstandigheden, de culturele lasten en de barrières die de vrije toegang tot informatie en reproductieve gezondheidsdiensten voor jonge meisjes in de weg staan, allemaal factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij het verklaren van het seksuele gedrag van jonge meisjes, dat een gevolg is van hun vroegtijdige vruchtbaarheid.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit