Gebeden voor het einde van de wereld

53,39 €

56,20 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Toen Jezus zei dat hij zonder ophouden moest bidden, dacht hij niet dat de mensen zijn woorden dwaas zouden interpreteren om de eisen voor macht, rijkdom en bescherming in zijn naam te vermenigvuldigen.

Hij dacht niet dat de mensen kerken zouden oprichten, waken, naar de bergen zouden gaan om tekenen, werken van macht, wonderen, wonderen en wonderbaarlijke genezingen te doen.

Waarom zeggen we dit als het waar is dat de Zoon van God bevolen heeft om te bidden zonder ophouden? Want Jezus zei dat gebeden voor voedsel, drank, kleding, macht, rijkdom, wonderen, genezingen en bescherming tegen kwade spreuken het voorrecht en de tekenen van de heidenen waren.

Hetzelfde als de dankbetuigingen voor de zelfbevrediging, zoals: "O God, ik dank U dat ik niet ben zoals de rest van de mensen, die ontvoerders zijn, onrechtvaardig, overspeligen, of zelfs zoals die valse christen, die geen werk heeft, die lijdt voor voedsel, voor kleding, voor scholing van zijn kinderen, voor gezondheidszorg, die te voet gaat, die nooit naar het buitenland heeft gereisd".

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 5 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit