Politieke partijen in D.R.Congo

25,55 €

26,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Zestig jaar na de onafhankelijkheid

WAT IS DE POLITIEKE PARTY REVIEW IN DR CONGO? Politieke partijen zijn in de afgelopen 150 jaar in het algemeen in hun moderne vorm ontstaan en zijn opmerkelijk succesvol geweest.

Ze vormen vandaag de dag een bijna universele categorie, want waar ze met geen enkele politieke realiteit overeenkomen, bestaan ze op zijn minst formeel, zoals in de Democratische Republiek Congo het geval is.

De politieke partijen in de Democratische Republiek Congo zijn een realiteit die teruggaat tot de vooravond van de onafhankelijkheid, maar die zich zo goed mogelijk heeft ontwikkeld.

Want van 1960 tot 1965 hebben we een specifieke realiteit, omdat we politieke partijen hadden die op stambasis waren opgericht, van 1965 tot 1990 hadden we de staatspartij en van 1990 tot 2020 een periode die het meerpartijenstelsel, dat wordt gekenmerkt door verschillende politieke partijen, zodanig inluidt dat we getuige zijn van het fenomeen, de duplicatie van politieke partijen, de stichtende president of het morele gezag en het erfelijke fenomeen van de leiders.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit