Versterking van een Correctionele Hoeksteen

43,60 €

45,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

"Het Departement van Correctionele Diensten is een plaats waar gevangenen, die verkeerd hebben gehandeld, worden gecorrigeerd.

Het is de plicht van de afdeling om het publiek te informeren bij het vrijgeven van gedetineerden op voorwaardelijk vrij te laten.

"Het is ook de verantwoordelijkheid van het publiek om ervoor te zorgen dat parochianen zich in hun gebied gedragen, zo niet, dan moeten ze de afdeling informeren.

Dit artikel stelt dat gevangenen recht moeten hebben op rehabilitatie; dit recht houdt meer in dan alleen het bieden van sporadische mogelijkheden tot rehabilitatie door de overheid, zoals zal worden uitgelegd.

Bovendien, hoewel er veel rechtvaardigingsgronden voor de rehabilitatie van gevangenen bestaan, zou de menselijke waardigheid de belangrijkste rechtvaardiging voor de rehabilitatie van gevangenen moeten zijn; dit komt omdat het concept van "menselijke waardigheid" het sterkst in staat is om een concreet, onveranderlijk recht op rehabilitatie voor gevangenen te bevorderen, in plaats van alleen maar te aarzelen bij rehabilitatiediensten.Kunstmatige intelligentie werd gebruikt om dit boek te vertalen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 4 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit