Een psychosociaal profiel van patiënten

53,10 €

55,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Met niet-specifieke nekklachten

Volgens de World Federation of Chiropractic is nekpijn (NP) een veelvoorkomend probleem dat verantwoordelijk is voor een handicap.

Bij de behandeling van een NP-patiënt was het belangrijk om de mensen te identificeren die het risico lopen om chronische NP te ontwikkelen.

NP is van multifactoriële oorsprong en daarom aangegeven als een resultaat van individuele, fysieke en psychosociale oorsprong.

Psychosociale variabelen die werden geïdentificeerd waren goed voor ongeveer een vierde van de zelfgerapporteerde pijn en ongeveer een derde van de invaliditeit.

Door het identificeren van de psychosociale factoren of "gele vlaggen" met het gebruik van invaliditeitsvragenlijsten in een vroeg stadium, worden artsen geholpen bij het opsporen van nekpijn voordat deze chronisch wordt.

Dit helpt bij het voorkomen van chronische rugpijn en invaliditeit en stelt de clinicus in staat om de patiënten te behandelen met behulp van een biopsychosociale benadering.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 5 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit