Christelijke Karaktervorming

36,00 €

37,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Een handboek voor bijbelstudenten

Sommige mensen geloven dat een persoon zijn christelijk karakter kan opbouwen door het bijwonen van kerkdiensten op zondag, het volgen van een opleiding of het verwerven van pastorale kwalificaties van een erkende instelling, het bekleden van een ambt in de kerk, of het geboren zijn in een christelijk gezin, Veel kerkleiders, docenten van de Bijbelschool en studenten hebben misschien de volgende vragen gesteld: Wat is het christelijke karakter? Is er een relatie tussen christelijke karaktervorming en bijbelschoolopleiding? Van waar of wie leert iemand zijn christelijk karakter? Hoe vertonen gelovigen christelijke karaktereigenschappen? Met welke middelen worden christelijke karaktereigenschappen ontwikkeld? Wanneer en hoe wordt er een christelijk karakter gevormd? Wat zijn de drie dingen die de opbouw van christelijk karakter belemmeren? Hoe kunnen christenen hun gedrag evalueren en nieuwe christelijke karaktereigenschappen verwerven? Zulke mensen zullen waarschijnlijk antwoorden vinden in dit boek.

Naast het geven van correcte antwoorden op bovenstaande vraag, is dit boek in de eerste plaats bedoeld voor mensen die het zout van de aarde en het licht van de wereld willen blijven (Mt 5:13-16).

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit