DE ONVERMOEIBAARHEID VAN DE CHRISTENEN NAAST DE MILITANTE KERK

36,00 €

37,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

DE KERK ZAL ALTIJD ZEGEVIEREN TEMIDDEN VAN DE UITDAGINGEN WAAR DE CHRISTENEN MEE TE MAKEN HEBBEN, HOE MOEILIJK HET OOK IS

Het boek gaat over de standvastigheid van de kerk en de christenen in het licht van de uitdagingen in de vormen die verschillende pandemieën, christenen en gelovigen tegenkwamen.

Het voorbeeld is de kerk zoals beschreven in het boek Openbaringen.

De term triomfantelijk Latijn: triomfantelijk, betekent verheugend, buitengewoon verheugend, ontleend aan een figuurlijk gebruik van triomfus, dat oorspronkelijk de Romeinse triomf aanwees.[9] Zij die de Kerk Triomfantelijk vormen, verheugen zich eeuwig in de glorie van God, met wie zij verenigd zijn in het zaligmakend visioen.1 Petrus 5:8, 9; 1 Johannes 5:4; vgl.

1 Johannes 4:4).

Als deze kant van de terugkeer van de Heer de kerk de militante kerk is, dan is de kerk van het Nieuwe Jeruzalem de triomfantelijke kerk ....

De kerk wordt pas de triomfantelijke kerk na de tweede komst van Christus.Definitie van triomfantelijke kerk: leden van de kerk die gestorven zijn en beschouwd worden als genieters van eeuwig geluk door vereniging met God - vergelijk de militante kerk, het lijden van de kerk.De triomfantelijke kerk bestaat uit gelovigen die hun gang hebben gegaan en bij de Heer zijn gegaan.

In het midden van de strijd is het gemakkelijk om ontmoedigd te raken door de hobbels, kneuzingen en wonden die we lijden.

We moeten naar het kruis kijken.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit