ZAL ONZE HEER, DE ALMACHTIGE, ONS NOOIT VERLATEN IN CRISISTIJDEN

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

DE HEER ONZE ALMACHTIGE GOD IS TE ALLEN TIJDE TE VERTROUWEN WANNEER HIJ GECONFRONTEERD WORDT MET PRECAIRE SITUATIES ZOALS BEPROEVINGEN EN CRISISSEN

Dit manuscript stelt Sjadrach, Mesach en Abednego voor als een aanmoediging om moedig te zijn in het geloof en om standvastig te zijn als de strijd echt is, of echt heet als in hun geval.

Maar het is juist dit geloof dat hen in de brandende oven doet belanden.

Het is een harde waarheid om te accepteren, maar zelfs met een onwankelbaar geloof zijn er nog steeds worstelingen die we moeten doorstaan.

In de studie van vandaag leren we echter dat wanneer God met ons door het vuur gaat, er wonderen gebeuren.

We leren dat het vuur dat de vijand ons wilde vernietigen, juist datgene zal zijn wat God gebruikt om ons te bevrijden, te bevorderen en te zegenen.

Jakobus 1:2 zegt ons: 'Beschouw het als pure vreugde, mijn broeders en zusters, wanneer u geconfronteerd wordt met beproevingen van vele soorten,'Ik denk dat Jakobus wist dat als gelovigen in Christus, wanneer we met ons door het vuur gaan met geloof in God en Hem, we er ongebonden, ongedeerd en onwankelbaar uitkomen; net als onze goede vrienden Sjadrach, Mesach en Abednego.Ter afsluiting van onze serie Unshaken wil ik het laatste deel van deze studietekst lezen vanaf Daniël 3:19: Toen was Nebukadnezar woedend op Sadrach, Mesach, Abednego en zijn houding ten opzichte van hen veranderde.

Hij beval de oven zeven keer te verhogen en er in te worden gegooid ...

ze bleven onaangedaan.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit