Basisbegrippen op Mechanica van doorlopende media (MMC)

46,17 €

48,60 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Continuous Media Mechanics (CMM) is, zoals de titel aangeeft, gebaseerd op een hoofdhypothese van continuïteit van materie, en is geïnteresseerd in de studie van vaste of vloeibare lichamen die plotselinge vormveranderingen ondergaan op verschillende schalen.In een eerste deel behandelen we de wiskundige herinneringen aan de tensorennotaties, daarna presenteren we in het tweede en derde deel een directe toepassing van het eerste deel, dit zijn respectievelijk de twee spannings- en rektensoren.

Als het verband lineair is tussen de spannings- en reksensor op kleine schaal, dan hebben we het over het elastische gedrag van materialen en dit is het onderwerp van het vierde hoofdstuk (De theorie van de isotrope en anisotrope lineaire elasticiteit).

Na de introductie van de elastische wet wordt een overzicht gegeven van de niet-lineaire relatie in grootschalige vervorming (theorie van de plasticiteit), die het onderwerp is van het vijfde en laatste hoofdstuk.Deze cursus is geschreven voor studenten en leerlingen (bachelor-, master- en ingenieurscyclus van de school) en heeft als doel enkele wiskundige en natuurkundige concepten die tijdens het gebruik van CMM worden waargenomen, te presenteren en te vereenvoudigen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 4 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit