Categorisering van carbonylclusters

75,90 €

79,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Analyse van overgangsmetaalcarbonylclusters met behulp van skeletnummers

Het inleidende gedeelte van het boek geeft voorbeelden van een geselecteerde methode voor het analyseren en categoriseren van overgangsmetaalcarbonylclusters.

Het maakt ook een onderscheid tussen het skeletnummer (K) van een element en de skeletverbindingen (K) van twee of meer skeletelementen die in een cluster aan elkaar zijn gebonden.

Het verband tussen de empirische formule, K= ½ [E-V] en V=18n-2K voor overgangsmetaalclusters of V= 8n-2K voor hoofdgroepelementen wordt geïllustreerd.

De zes fundamentele vergelijkingen voor het berekenen van cluster valentie-elektronen (CVE) worden gegeven.

Er zijn vier artikelen die clusters analyseren en categoriseren met behulp van voornamelijk de skelet getallenbenadering en drie andere die clusters categoriseren met behulp van de 4N-serie benadering toen de skeletgetallen nog niet waren ontdekt.

Al met al, het boek rust de lezer uit met krachtige methoden voor het analyseren en categoriseren van een cluster van de hoofdgroep of overgangsmetalen elementen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 7 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 3,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit