WALVIS III-REGELS EN DE TOEPASSING ERVAN IN MAROKKO

46,17 €

48,60 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

De oprichting van het Bazelse Comité volgde op een reeks financiële turbulenties die zich tijdens het faillissement voordeden

De financiële crisis die de wereldeconomie heeft getroffen, heeft de dringende behoefte aan een doeltreffend banktoezicht en de uitvoering van nieuw prudentieel beleid, sterke risicobeheerpraktijken en een betere financiële communicatie gevalideerd.

De crisis heeft echter zwakke punten in het risicobeheer, het bestuur en de due diligence aan het licht gebracht die de particuliere sector zal moeten aanpakken.

Het Bazelse Comité heeft lering getrokken uit deze crisis en heeft zich ten doel gesteld ervoor te zorgen dat de schokken die door een financiële crisis worden veroorzaakt, door de banken kunnen worden opgevangen om het risico van verspreiding naar de reële economie te voorkomen.

Het nieuwe Bazel III-mechanisme heeft een macroprudentieel karakter en is bedoeld om het systeemrisico dat crisissen veroorzaakt te beperken en om het financiële systeem als geheel te stabiliseren en zo de invasie ervan in de economie te vermijden.

De tenuitvoerlegging en handhaving van de Bazel III-normen zal de kwaliteit en het niveau van het kapitaal van de banken verbeteren en het systeemrisico verminderen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 4 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit