De metropoolvorming van middelgrote steden

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Globalisering noodzakelijk of een antwoord op de territoriale ontwikkelingsbehoeften?Het geval van Marokko

Het doel van dit boek is te onderzoeken in hoeverre het proces van metropoolvorming een oplossing biedt voor de verbetering van het concurrentievermogen van middelgrote steden.

Om tegemoet te komen aan de door deze steden gewenste positionering kunnen hun ontwikkeling en acties niet uitsluitend op de schaal van één enkel stedelijk gebied worden overwogen.

Een proces van functionele polycentrische metropolisering is noodzakelijk voor de aanleg van een grootstedelijk traject voor deze steden.

Dit proces vereist dat een gebied met een grootstedelijke roeping wordt gezien als een territoriaal systeem met superieure functies die het mogelijk maken zich te specialiseren binnen een netwerk van steden met een continentaal of regionaal minimum.

De uitvoering van deze opties, zoals toegepast op Marokkaanse steden, zal moeten worden beoordeeld in het licht van de noodzakelijke overweging van de Marokkaanse originaliteit in termen van morfologische polycentriciteit, die steden in paren presenteert.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit