Bijdrage aan de studie van de sedentaire tarwekwaal in de Doukkala vlakte in Marokko

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

De tarwekorrel is een vogel met een grote jachtwaarde, aangezien de jacht op deze soort zeer spannend blijkt te zijn voor jagers.

Bovendien wordt hij sinds het einde van de jaren zestig van de 20e eeuw beschouwd als een vogel die in verval is geraakt, wat de reden is waarom hij in 1979 wettelijk werd opgenomen, met name in het Verdrag van Bonn, waar hij in bijlage 2 werd genoemd als een soort in een staat van instandhouding die als ongunstig wordt beschouwd, terwijl het Verdrag van Bern verder gaat door hem in bijlage 3 in te delen als een beschermde soort.Op de schaal van Marokko is de tarwekorrel nooit onderwerp geweest van een onderzoeksprogramma, de gegevens over deze soort zijn niet beschikbaar.

Het huidige wetenschappelijke werk dat tussen 2006 en 2008 is uitgevoerd, heeft dus de ambitie om bepaalde biologische aspecten van de tarwekorrel in de Doukkala vlakte in Marokko op te helderen, met name wat betreft de voortplanting, die een van de basiselementen vormt voor de besluitvorming op het gebied van duurzaam beheer van deze soort, die in verval is.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit