GEÏNTEGREERD BEHEERSPLAN VOOR HET KUSTGEBIED VAN MOULOUYA/SAIDIA

39,80 €

41,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Het geïntegreerd beheersplan voor het kustgebied dat in het kader van het SMAPIII/Moulouya-project (2007-2009) is opgesteld, was gericht op het kustgebied van Moulouya / Saïdia vanwege de gevoeligheid voor milieueffecten en de internationale erkenning van de ecologische waarden ervan, teneinde het geïntegreerd beheerproces toe te passen als een model dat naar andere gebieden van het land moet worden veralgemeend.

Bij dit project zijn alle belanghebbenden betrokken: de betrokken administraties, milieu- en visserijorganisaties en universitaire onderzoekers, in het kader van de vergaderingen die sinds het begin van het project zijn gehouden.Om het GBKG-proces in het kustgebied van Moulouya/Saidia te bevorderen, is in het project de opstelling van een geïntegreerd en gecoördineerd beheersplan voor dit kustgebied gepland, dat is opgezet als een globaal milieuprogramma dat is opgesplitst in acties voor het herstel en het beheer van de natuurlijke hulpbronnen met het oog op duurzame ontwikkeling, waarbij de plaatselijke belanghebbenden worden betrokken.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit