Structurele studie van de D-π-A-systemen voor zonnecellen

39,80 €

41,90 €

-5%

Livraison dans le monde entier.
Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.

Thiofeen, Oxathiazole, Zonnecellen type (BHJ en DSSC), Fotovoltaïsche Toepassingen

Dit manuscript vertegenwoordigt de theoretische studie van nieuwe organische kandidaat-materialen op basis van thiofeen en oxathiazool voor toepassingen op het gebied van organische zonnecellen (BHJ-type) of kleurstof-gevoelige zonnecellen (DSSC-type).

We waren eerst geïnteresseerd in de structurele en elektronische studie van deze organische materialen met behulp van verschillende methoden van de kwantumchemie.

Hiertoe werden modulaties van de elektronische en optische eigenschappen van nieuwe structuren uitgevoerd door chemische modificatie van de geconjugeerde keten, hetzij door substitutie, hetzij door wijziging van de aard van de donor (D), de acceptor (A) en/of de lengte van het π-conjugaatsysteem.

De nieuwigheid van dit werk ligt in het feit dat deze belangrijke parameters die de opto-elektronische en fotovoltaïsche eigenschappen regelen het mogelijk hebben gemaakt om nieuwe organische materialen met gediversifieerde structuren voor te stellen voor fotovoltaïsche toepassingen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit