Hemoglobine profiel

46,17 €

48,60 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

in een populatie die risico loopt op hemoglobinopathie

Inleiding: Hemoglobinopathieën zijn constitutionele aandoeningen die het gevolg zijn van afwijkingen van hemoglobines.

Ze zijn vaak ernstig in hun grote vormen.

Het doel van ons werk is het rapporteren van de toestand van de hematologische parameters na een prospectieve studie uitgevoerd bij patiënten met homozygote SS-sikkelcelziekte in de stationaire fase in de regio Rabat - Salé - Kenitra.

Materiaal en methoden: Onze transversale beschrijvende studie werd uitgevoerd op 87 proefpersonen uit de regio Rabat - Salé - Kenitra om het profiel van de hematologische parameters van de Marokkaanse homozygote Sikkelcelziekte te bepalen.

Deze biologische studie werd voorafgegaan door een onderzoek naar de prevalentie van de verschillende vormen van hemoglobinopathieën in dezelfde regio in een risicopopopulatie (case-based studie).

De indexgevallen worden opgevolgd bij de pediatrische dienst van het Provinciaal Ziekenhuis El Idrisi van Kenitra in Marokko.

Een beschrijvende dwarsdoorsnede studie werd uitgevoerd tijdens twee onderzoeken op vaccinatiedagen, index gevallen, tegen pneumococcus.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 4 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit