Rood goud

36,00 €

37,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Wat zijn de vooruitzichten voor bioafval?

Een grote hoeveelheid bijproducten van saffraan (bladeren, bloemblaadjes, hele bloemen, meeldraden, stijlen en knollen) met weinig of geen commerciële waarde worden bij de verwerking van de stigma's verspild.

Daarom wordt de valorisatie van de bijproducten van saffraan beschouwd als een milieu- en economisch belang voor de Marokkaanse producenten, dat een materiële aanvulling kan zijn voor de bevolking.

Het doel van deze herziening is om te slagen in de studie en het voorstel van manieren om de bioreststoffen van de saffraancultuur te valoriseren ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van deze sector.In deze zin zijn de belangrijkste doelstellingen van deze studie: - Het valoriseren van de bijproducten van saffraan en het benadrukken van de rijkdom ervan, door een fytochemische studie; - Het evalueren van het anti-oxidant, anti-schimmel, antibacteriële, insectendodende en anti-mijt potentieel van de fenolische extracten van Crocus sativus bijproducten.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit