Beheer van collectieve conflicten op de werkplek

46,17 €

48,60 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

de betrokkenheid van de beroepsorganisaties van de werknemers

Gezien de menselijke aard, de stress die de rationalisering van het werk met zich meebrengt, de hiërarchische verhoudingen, de persoonlijke moeilijkheden en het gebrek aan motivatie op het werk, etc., zijn deze sociale banden onderhevig aan occasionele spanningen die kunnen leiden tot sociale conflicten.

In de huidige context, waarin geschoolde arbeidskrachten schaarser worden, waarin werknemers hun waarde kennen en mobiel zijn, is het autoritaire managementmodel niet langer geschikt.

Bedrijven die zich onderscheiden zijn bedrijven die weten hoe ze een goede werkrelatie met hun medewerkers moeten onderhouden.

Anders kunnen conflictsituaties aanzienlijke kosten voor bedrijven met zich meebrengen, omdat ze een negatieve invloed hebben op de prestaties, het ziekteverzuim en de productiviteit.

Daarom is het voor bedrijven voordelig om proactief te werk te gaan en dagelijks goede werkrelaties te onderhouden, in plaats van zich te beperken tot het oplossen van conflicten wanneer deze zich voordoen.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 4 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 2,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit