KUNSTWETENSCHAPPEN

25,55 €

26,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Toepassing van kunstmatige intelligentie: Beheer van het informatiesysteem

Het nieuwe paradigma, multi-agent systemen (MAS), is een krachtige oplossing geworden voor gedistribueerde controle.

Multi-agent systemen kunnen worden gebruikt om problemen aan te pakken die moeilijk of onmogelijk op te lossen zijn voor een individuele agent of een monolithisch systeem.

Het benadrukken van de kracht van multi-agent systemen bij het oplossen van complexe problemen door de benodigde kennis op te delen in subeenheden waarmee een onafhankelijke intelligente agent wordt geassocieerd en door de activiteit van agenten te coördineren.In dit boek wordt een geavanceerd literatuuronderzoek gedaan naar het agentenconcept, de architectuur van multi-agent systemen en multi-agent platforms.

En een toepassing van multi-agent systemen wordt gepresenteerd als onderdeel van het ontwerp van een IT Governance, IT Risk en IT Compliance (IT GRC) repository op basis van alle IT best practices om effectief te voldoen aan de IT-behoeften die zijn gedefinieerd door de stakeholders van een organisatie.Veel organisaties hebben IT GRC-praktijken ingezet en geïntegreerd.

Het probleem dat zich echter voordoet is hoe een globaal intelligent raamwerk te ontwikkelen dat is aangepast aan elke organisatie om te voldoen aan hun strategische behoeften.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 2 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,00 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit