Over het bevorderen van effectief zakelijk leiderschap:

36,00 €

37,90 €

-5%

Frais d'envoi limités à 4,90 € pour la France métropolitaine quel que soit le nombre d'articles. Délai de livraison : 2 à 5 jours.
Livraison dans le monde entier.

Een beoordeling van de interculturele communicatievaardigheden van ENCG-studenten

Deze studie is een beoordeling die het niveau van de interculturele communicatieve competentie van ENCG-studenten (Ecole Nationale de Gestion et de Commerce) beschrijft.

Door de globalisering, de media, de technologie en de economische groei is het Engels de lingua franca geworden die wereldwijde relaties en interacties met elkaar verbindt.

Ondanks de taalkundige situatie in elke samenleving of taalgemeenschap is het onderwijs in de Engelse taal dus cruciaal voor de ontwikkeling van de interculturele communicatie, die de laatste tijd een prioriteit is voor succesvol onderwijs.

In dit geval richt deze studie zich op het Engels voor specifieke doeleinden (ESP) zoals dat in het ENCG-curriculum wordt gebruikt.

Het is bedoeld om licht te werpen op de rol van cultuur in het onderwijs van het Engels, dat Bairam (1997) Interculturele Communicatie wordt genoemd, en de persoon die deze eigenschap heeft bereikt wordt een moedertaalspreker van de taal van de interculturele communicatie genoemd.

Plus de détails

Livraison
Envoi en courrier suivi.
Livraison sous 2 à 4 jours en France et dans le monde entier.
Programme de fidélité
Votre panier totalisera 3 points fidélité vous offrant lors de votre prochain achat une réduction de 1,50 €
Avis clients
Soyez le premier à partager votre avis sur ce produit